Meedoen


De wijk en haar bewoners staan centraal bij Nieuw Twekkelerveld. We vinden het enorm belangrijk om projecten daarom mét bewoners van Twekkelerveld op te pakken. Wil je meedoen, wil je je stem laten horen of wil je je verhaal vertellen? Dat kan! We nodigen je van harte uit. 

Wijkaanpak Nieuw Twekkelerveld
Door de samenwerkende partijen (gemeente en corporaties) in Nieuw Twekkelerveld is een wijkaanpak gemaakt. Daarin zijn opgaven en ambities opgeschreven. Bedoeling is natuurlijk dat het niet bij ambities blijft. Daar hebben we jou bij nodig. Maar wat is precies een wijkaanpak? 

< Je downloadt de Wijkaanpak hier! >

In de wijkaanpak hebben we de huidige opgaven en ambities bij elkaar gebracht. Voor de gehele wijk, dus ook over delen waar jij misschien nooit komt. Die je misschien minder interessant vindt. En dat begrijpen we. Het is een richting voor de gehele wijk. Maar binnen deze ambities en opgaven passen ook de projecten die voor jouw straat belangrijk zijn.

De wijkaanpak heeft een open eind. Er kan altijd iets anders, beter, meer of minder. Ideeën en initiatieven van bewoners en partners in de wijk zijn altijd welkom. We kijken dan of en hoe ze passen in de wijkaanpak. We nodigen je via deze site, de nieuwsbrief of soms rechtstreeks uit voor het gesprek hierover. Je kunt je ook zelf aanmelden. 


Meepraten en meedoen in Nieuw Twekkelerveld:
1.    Neem deel aan bijeenkomsten in ‘t Proathuus  (zie ook: Activiteiten)
2.    Stuur ons een e-mail: info@nieuwtwekkelerveld.nl
3.    Vul het contactformulier in