terug

Bijzondere bewonersacties in coronatijd

Dat is niet altijd gemakkelijk door alle maatregelen, maar met goede wil en een beetje creativiteit ontstaan warme, oprechte acties uit verschillende hoeken van Twekkelerveld. 

Levensmiddelen van All4Free
Al in het begin van de Coronacrisis was het voor All4free duidelijk dat ze iets extra’s moesten en
wilden doen. Eerst voor hun leden, maar vanuit Het Zonnehuuske werd dit al snel verder uitgebreid naar de bewoners in de wijk. Al voor de crisis deelde All4free vanuit hier 1.000 kilo aardappelen uit. Toen de gevolgen van de crisis duidelijk werden, wilden zij dat graag herhalen.  Het bleef niet bij alleen aardappelen. All4free was in staat om veel meer voedingsmiddelen
beschikbaar te maken. Zoveel, dat het niet meer mogelijk was om dit vanuit Het Zonnehuuske uit te delen. Gelukkig bood ‘t Lunchteam hulp en werden tijdelijk voedselpakketten uitgedeeld vanuit ‘t Proathuus. Zowel aan leden als aan wijkbewoners, die dat steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. 

All4free is een particulier initiatief voor mensen in Twente die minder te besteden hebben. Via hun Facebookpagina verloot All4free allerlei spullen aan mensen die wat extra steun kunnen gebruiken. Aanmelden kan via hun pagina. Heeft u spullen over die een tweede leven verdienen?
Neem zeker even contact op met All4free, of met Het Zonnehuuske via hetzonnehuuske@gmail.com.