terug

Maanstraat: hoe staat het nu?

De renovatie van de appartementencomplexen aan de Maanstraat, Steenbokstraat en G.J. van Heekstraat is al vergevorderd. Inmiddels zijn de vier blokken aan deMaanstraat opgeleverd en weer bewoond en komt het vijfde blok aan de Steenbokstraat daar begin 2024 bij. Het laatste blok aan de G.J. van Heekstraat volgt direct hierna.

De Woonplaats hoopt deze appartementen voor de zomer van 2024 weer te kunnen verhuren. Een heel mooi resultaat bij deze complexen waarbij de oude elementen bewaard zijn gebleven!

Gezamenlijke tuinen aan de Maanstraat
Bij de renovatie van de Maanstraat is niet alleen gekeken naar de gebouwen. De hele diepe achtertuinen op veel plekken, vroegen ook om wat meer aandacht. Samen met bewoners bekeek De Woonplaats hoe een deel van de achtertuin het beste ingericht kon worden voor gezamenlijk gebruik. Inmiddels zijn de eerste twee gezamenlijke tuinen al aangelegd en wordt er gewerkt aan het ontwerp voor de tuinen achter het derde, vierde en vijfde blok (aan de kant van de Steenbokstraat). In 2024 zal ook hier een mooie gezamenlijke tuin ontstaan.