Nieuwsbrieven Nieuw Twekkelerveld

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van wonen, energie, klimaat en saamhorigheid in Twekkelerveld, laat dan onderaan deze pagina uw e-mailadres achter. U ontvangt dan voortaan onze nieuwsbrief. Wilt u weten wat in eerdere nieuwsbrieven stond? Hieronder heeft u inzage in eerdere edities. 

Nieuwsbrief 10 - maart 2024
In deze nieuwsbrief kijken we terug op een jaar waarin we veel hebben kunnen doen, maar waarin voor dit jaar nog meer op de planning staat. Zo gaat GroenBlauw Twekkelerveld door met aanpassingen straten, waarbij bewoners worden uitgenodigd om mee te denken. Maar ook de ontwikkelingen rondom Newtonpark, de voormalige school Noorderkroon en de Willem Lodewijkschool komen aan bod. Diverse renovatieplannen worden ook verder toegelicht.
Bekijk de nieuwsbrief...

Nieuwsbrief 9 - oktober 2023
In deze nieuwsbrief meer over een actie van Energieloket Enschede. GroenBlauw Twekkelerveld is afgerond, dus daar gaan we ook op in. Ook Newtonpark schiet hard op: 21 huurwoningen zijn opgeleverd! Tot slot worden de eerste aardgasvrije appartementen opgeleverd aan de Olieslagweg, waar nog meer renovatiewerkzaamheden zullen plaatsvinden.
Bekijk de nieuwsbrief...

Nieuwsbrief 8 - mei 2023
In deze nieuwsbrief meer over het verduurzamen van 120 woningen. Ook maken we inwoners van Enschede met een slecht geisoleerde woning attent op de gratis hulp die de FIXbrigade kan bieden. Daarnaast wordt onder meer een update gegeven van de nieuw- en verbouwprojecten.
Bekijk de nieuwsbrief...

Nieuwsbrief 7 - januari 2023
We kijken terug op een jaar waarin we veel hebben kunnen doen, maar waarin voor dit jaar nog meer op de planning staat. Zo zijn er op het gebied van energie en klimaat in 2022 veel werkzaamheden verricht en wordt er in 2023 weer veel georganiseerd in 't Proathuus!
Bekijk de nieuwsbrief...

Nieuwsbrief 6 - oktober 2022
De laatste maand van de Tegelservice is ingegaan.  Verduurzaming met de Koplopers en Enschede Energie leidt tot gratis maatwerkadviezen en diverse renovatie en nieuwbouwprojecten in Twekkelerveld komen voorbij. 
Bekijk de nieuwsbrief...

Nieuwsbrief 5 - winter 2021
Ook al blijft COVID-19 ons allen bezig houden, toch gaan we ondertussen door met werken, wonen en leven. Soms lijkt het alleen maar over corona te gaan, maar als je iets uitzoomt, zien we dat in Twekkelerveld veel mooie dingen zijn gebeurd het afgelopen jaar.
Bekijk de nieuwsbrief...

Nieuwsbrief 4 - zomer 2021
De afgelopen periode hebben we veel bewoners betrokken bij de wijkaanpak en gevraagd waar we op moeten letten én welke projecten voor hun belangrijk zijn. Daarnaast vertellen we over de vorderingen aan de Goolkatenweg en de Maanstraat. 
Bekijk de nieuwsbrief...

Nieuwsbrief 3 - winter 2020
In deze nieuwsbrief introduceren we onze website, lichten we de Wijkaanpak uitgebreid toe en komt Groen Blauw Twekkelerveld aan bod. Ook Supporter van Elkaar, een project van FC Twente en haar Scoren in de Wijk, is actief in Twekkelerveld.
Bekijk de nieuwsbrief... 

Nieuwsbrief 2 - zomer 2020
De komst van COVID-19 zet onze wereld op de kop. Voor Nieuw Twekkelerveld betekent het dat
niet alles door kan gaan zoals we in gedachten hadden. Evenementen die we wilden organiseren,
moeten we uitstellen.  Er zijn inmiddels vele initiatieven in Enschede en in Twekkelerveld ontstaan waar u terecht kunt voor vragen of een gesprek(je). Deze hebben we voor u op een rijtje gezet.
Bekijk de nieuwsbrief... 

Nieuwsbrief 1 - winter 2019
In deze eerste nieuwsbrief leggen we uit wat Nieuw Twekkelerveld is en hoe we in de wijk met elkaar aan de slag gaan. We zetten Het Zonnehuuske in het zonnetje samen All4Free en vertellen over de aanpak van wateroverlast in Twekkelerveld. 
Bekijk de nieuwsbrief...